Almedalsveckan 2013, blott 12 dagar bort

Bild från makthavare.se

Hotellen är fullbokade, endast några få flygbiljetter återstår och det ligger en spänning i den gotländska luften inför årets höjdpunkt i Almedalen – Almedalsveckan 2013.

Min plan för dagen är att skumma hela programmet som finns här med målet att skapa mig ett hum om vad som är hett just i år. Det finns även en app. Sök efter almedalsguiden så dyker den upp. Där kan ni skapa ert eget schema för veckan. Personligen så brukar jag vänta med att skapa listor och annat dyl för hela grejen med Almedalsveckan är, enligt mig, de människor som jag träffar, och de event som jag hamnar på, av en slump, de bästa.

Tro nu inte att jag bara driver omkring tills slumpen hittar mig, jag har självklart en plan. Som alltid. Men det gäller att vara beredd när spännande evenemang och människor kommer i ens väg.

Det var så jag hamnade på guldkorn såsom Simon Anholts föreläsning om Nation Branding, bland pirater och politiker på Ostindiefararen Götheborg. Simon är för övrigt en spännande personlighet. Kolla in honom om du ägnar dina dagar åt att försöka skapa attraktivitet för din kommun, region eller, för all del, ditt land.

Men nu ska jag återgå till söka igenom programmet efter de seminarier som kan föra mig till guldkornen of 2013.

Vi ses i Almedalen.

Som jag längtar.

Och du, kom fram och säg hej om du ser mig i folkhavet.

 

Posted in Almedalsveckan, Möten, Nyheter, Politik and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post. Leave a trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark.

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: