Att ta tag i måndagen

Hm, det blev inget dopp igår. Väl vid stranden hade både solen gått i moln och vindarna tilltagit så jag nöjde mig med att vada vid sidan av sonen som inte alls verkade bry sig om väderomslaget, han älskar att bada.

Men nästa gång då ska jag banne mig i. Då ska jag ha samma inställning som sonen minsann. Tills dess ska jag ladda inför den sista veckan innan Almedalsveckan och se till att visitkorten kommer på plats och att stämma träffa med några sköna typer som jag vet kommer hit till ön nästa vecka. Ett par timmar framför datorn och ett par jobbmöten väntar också, så klart.

Stora delar av bloggsverige har redan börjat att fyllas med semesterbilder och varma tår i sand medan det för oss är prime time. Semester, det får vi först efter Almedalsveckan. Då kommer nog även jag att gå ned i sparläge och ladda inför en spännande höst med grillat och havsluft.

Hur har du det? Redo för Visby eller är veporna sena från tryckeriet? Eller är du kanske redan nedkopplad och halvvägs in i sommarpocketen?

Posted in Almedalsveckan, Möten and tagged . Bookmark the permalink. RSS feed for this post. Leave a trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark.

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: