En ny stjärna på nyhetshimlen – newsWave

 

The Baltic Times har länge varit min favorittidning när det kommer till att få en snabb överblick över vad som är hett i Baltikum. Jag följer även Lithuanian Tribune och en rad andra tidningar, via twitter. För, för oss med ont om tid så är twitter outstanding. Twitter gör t.ex. att jag hinner kolla in vad som händer med det planerade bygget av ett nytt kärnkraftverk i Litauen och läsa lite om Eurons vara eller inte vara i Lettland, innan teet kallnar. Tidigare var det ett himla surfande.

Nu har det tänts ytterligare en stjärna på nyhetshimlen. Via ONE BSR och i samarbete med Baltic Development Forum lanserades i slutet av förra året - newsWave - en samlad nyhetstjänst med uppdrag att bevaka hela östersjöregionen. Som nyhets- och östnörd kan man inte bli annat än nyfiken. Tjänsten är under uppbyggnad men visionerna lovar gott. Jag säger bara – vi ses på Twitter, newsWave!

 

Posted in EU, EUSBSR, Nyheter and tagged , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post. Leave a trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark.

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: