Kladdiga lappar

 

Idén har funnits där ett tag nu, inspirationen likaså, att skriva om internationell samverkan med fokus på EU-projekt. Idéer har under hösten kladdats ned på ett stort antal kvitton, servetter och allehanda lösblad som kommit i min väg. Men ibland har idéerna poppat upp i huvudet fortare än jag har hunnit skriva, så nu sitter jag här med kisande ögon och försöker tyda min egen handstil.

Planering pågår. Det är rörigt på skrivbordet och mitt i allt står en stor kopp te. Mitt livselixir. Jag försvinner lite grann här hemma, framför min dator och mumlar för mig själv. Åh, det kommer att blir bra det här. Nu trivs jag.

Posted in Fabric Of Minds. Bookmark the permalink. RSS feed for this post. Leave a trackback.

2 Responses to Kladdiga lappar

  1. Ilse says:

    Vilken fin och inspirerande sida! Ser verkligen fram emot att följa fabric of minds för tips och annat matnyttigt!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark.

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: