Nytt år

Hörni, nu är vi där och det kommer bli fantastiskt. Jag känner det på mig. 2013.

Trots att året endast är fem dagar gammalt har de meriterade trendinstituten redan hunnit ge oss en bild av vad vi har att vänta under året. Irland har tagit över ordförandeklubban i EU och innan vi vet ordet av det kommer sommarledigheten.

Allt är nytt, vitt och krispigt. Förväntan ligger i luften och almanackan knarrar när jag öppnar de första bladen. Men det är inte bara almanackan som är ny, det här som ni läser är också nytt. Fabric Of Minds – min blogg. Här för att ge er spännande inlägg om internationell samverkan, trend- och omvärldsanalyser samt uppdateringar om aktuella händelser för oss EU-nördar. Här kommer jag också ge er tonvis med inspiration till att börja samverka, att lägga ner kärlek och omtanke i projekten som ni deltar i samt att uppmuntra er att sikta mot era drömmar – drömmar ni knappt vågar erkänna för er själva att ni har.

Varmt välkomna hit!

 

Posted in Fabric Of Minds and tagged , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post. Leave a trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark.

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: